Uw voordelen

Solide voorraadbeheer; niet meer misgrijpen

Met het aangeven van minimale en maximale voorraad heeft u altijd het juiste aantal op voorraad om misgrijpen te voorkomen. Scan & Go helpt u hiermee door advieswaardes te geven, maar uiteraard kunt u altijd uw eigen waardes hiervoor invoeren.

 

Gemakkelijk voor alle medewerkers

Het enige dat de medewerkers hoeven te doen is het scannen van het product zodra ze teruglopen naar de behandelkamer. Dat is alles!

 

FIFO methode, geen producten meer over de datum

Er volgt een melding dat er nog een product met een kortere houdbaarheid voorradig is. Er is dan de mogelijkheid om het product om te ruilen voor de korthoudbare.

 

Directe feedback

Door middel van een proffesioneel display is de feedback van de acties zeer duidelijk.

 

Geschikt voor meerdere praktijken in hetzelfde pand (bv. maatschappen)

Meerdere entiteiten die een eigen voorraad hebben, geen probleem. Eén scanner is voldoende (uiteraard is een additionele scanner geen enkel probleem). Iedere product is door middel van een QR code gekoppeld aan een entiteit. Het gepakte product wordt dan verwerkt op het account van de betreffende account.

 

Voorraad op meerdere plekken is geen probleem

Vooraad in de kelder en op zolder? Voorraad in ruimte voor bulk en kleine materialen in een kast in een andere ruimte? Meerdere scanners is geen probleem. Ook niet met meerdere entiteiten.

 

Voorraadindeling geheel vrij

Geen barcodes of QR codes op de schappen in uw voorraadkast die uw indeling van de voorraadkast inflexibel maakt.  Wij plakken op de producten de QR code, u kunt de producten neerzetten waar u wilt (en verplaatsen wanneer u wilt).

 

Meerdere praktijken? Keten?

Door middel van het Scan & Go heeft u en wij inzicht in alle andere praktijken.  Wij helpen u producten aan te reiken op de praktijken waar een product nodig is. Bijvoorbeeld korter houdbare producten aanreiken bij de andere praktijken, niet meer gebruikte producten verplaatsen naar praktijken waar het product wel gebruikt wordt.

 

Veranderingen in assortiment beklijven

Indien u veranderd van productkeuze is dat direct een verandering waar niet meer bewust bij nagedacht hoeft te worden bij het bestellen. U scant immers het nieuwe product en niet -zoals bij alle andere systemen- de barcode in de voorraadkast die nog bij het oude product hoort.

 

Uitgebreide rapportage voor beter voorraadbeheer De rapportage toont u relevante informatie over uw huidige voorraad en over de 'gezondheid' van uw Scan & Go gebruik.